Bosch Thermotechniek

Structurele en actieve agendaplanning voor alle accountmanagers

Bosch Thermotechniek, leverancier van duurzame oplossingen voor verwarming en warm water, heeft de structurele agendaplanning bij Tele-Sales Direct ondergebracht.
Een dedicated Bosch-belteam beheert het hele jaar door de agenda's van elf accountmanagers. Een hele klus. Bestaande en slapende klanten en prospects en suspects worden gebeld. Verdeeld over alle doelgroepen van groothandel tot installateur en van adviseur tot woningbouwvereniging.
Efficiëntie en een optimaal gevulde agenda met de meest gunstige routing zijn sleutelwoorden in deze samenwerking. Zo is er een rechtstreekse koppeling gemaakt tussen het belteam en de accountmanagers van Bosch.
De afspraken komen direct in de Outlook-agenda van de accountmanagers. Daarnaast worden de afspraken door Tele-Sales Direct bevestigd via de post of per e-mail.
De accountmanagers van Bosch geven hun specifieke wensen en eisen door aan het belteam, dat daarmee rekening houdt bij het samenstellen van de bellijst en planning. De accountmanagers hoeven bovendien niet te vrezen voor een overload: de bezoekfrequentie is per klant vooraf vastgelegd en kan gedurende de samenwerking worden aangepast.

Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Bedrijf
Naam
Telefoonnummer
Email
Opmerkingen
Afspraak maken
Terugbellen