Hoe wordt cold calling een koud kunstje…?

Koud bellen; Frisse aanpak creëert nieuwe kansen

De vraag Hoe haal je vandaag de dag nieuwe klanten binnen? staat óók bij u vast in de Top 3.

Prospects benaderen en afspraken maken is een must. Maar hoe doe je dat? Toch niet door koud te bellen? Jazeker wel!

Koud bellen is een succesvolle salesmethode om nieuwe waardevolle contacten te leggen en op korte termijn kansrijke afspraken te maken!

Koud bellen opent deuren
Hoe kan het dat de TeleProfs van Tele-Sales Direct wel succes boeken met koud bellen? Ze hebben een positieve instelling en leiden het gesprek naar de kernvraag: wat heeft de klant nodig. Ze luisteren goed en maken slim gebruik van de mogelijkheden. Koud bellen biedt namelijk unieke kansen.

Koud bellen in de 21e eeuw  | |  Koud bellen met warme interesse
Iedereen kent de sterke verhalen van verkopers die lukraak belden en afspraak na afspraak scoorden. Die tijd is voorbij. In de 21e eeuw telt elke minuut. Alleen daarom al is een goede voorbereiding cruciaal. Die begint met de selectie van prospects. Met als criterium: hebt u het bedrijf meerwaarde te bieden? Verzamel informatie over elk geselecteerd bedrijf, zodat de salesprofessional goed voorbereid het gesprek ingaat. Daarnaast: scherp de pitch aan. Die moet kort, krachtig en direct duidelijk zijn!

Bent u er klaar voor?
Koud bellen: lang niet iedereen kan het. Je moet het spel leuk vinden en tot in de finesses beheersen: een kwestie van training en veel ervaring. Ga daarom na of u er de juiste mensen voor hebt. Uw binnendienst bijvoorbeeld doet goed, ondersteunend werk. Maar reageren op aanvragen is wat anders dan proactief benaderen. Uw accountmanagers dan? Als ze al van koud bellen houden, dan zijn ze waarschijnlijk toch veel te duur. Gelukkig is er een effectieve en kostenbesparende oplossing: de teleprofessionals van Tele-Sales Direct. Onze ervaren, goed getrainde mensen verstaan de kunst van het luisteren en weten het vertrouwen van de klant te winnen.

Pak de telefoon!
Koud bellen werkt. Bij Tele-Sales Direct spreken we uit ervaring. Hoe werkt het voor u? Dat laten we graag zien in een pilot (testproject). Wilt u daar meer over weten?
Bel (073) 623 09 09

Tele-Sales Direct bv  | |  Zo wordt cold calling een koud kunstje!

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op!
Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en bel of mail ons!

Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Bedrijf
Naam
Telefoonnummer
Email
Opmerkingen
Afspraak maken
Terugbellen