Detachering telemarketeers
De nieuwste dienst van Tele-Sales Direct

Professionele telemarketeers die tijdelijk op locatie van de klant worden ingezet? Ook daarvoor is Tele-Sales Direct nu het juiste adres. Wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek. Behalve ervaren telemarketeers kunnen dat ook medewerkers customer care of native speakers zijn.

Tijdelijke behoefte aan extra capaciteit voor een belangrijk project. Versterking van het commerciële team in het hoogseizoen. Vervanging van vaste medewerkers die langdurig ziek zijn of zwangerschapsverlof hebben. Wat de reden ook is, Tele-Sales Direct kan snel in de tijdelijke capaciteitsbehoefte voorzien. In elke regio van Nederland hebben wij professionele, gemotiveerde medewerkers beschikbaar. Als opdrachtgever profiteert u van kwaliteit en administratief gemak. De tijdelijke krachten werken op basis van een contract dat u op elk moment kunt beëindigen. Administratief wordt alles geregeld: de medewerkers komen niet bij u op de payroll.

Tele-Sales Direct biedt deze nieuwe dienst aan in samenwerking met een partner in personeelsservices. Het is een belangrijke uitbreiding van ons dienstenpakket. Op locatie bij de klant of bij Tele-Sales Direct in ’s-Hertogenbosch: wij hebben altijd de gewenste capaciteit.

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op!
Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en bel of mail ons!

Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Bedrijf
Naam
Telefoonnummer
Email
Opmerkingen
Afspraak maken
Terugbellen