Onze telemarketeers

Bij telefonische communicatie draait het altijd om mensen. Zij moeten het werk doen.
U krijgt slechts één kans om een goede indruk te maken wanneer u zich voorstelt aan een nieuwe klant. U vertrouwt het opbouwen van klantenrelaties niet zomaar aan iedereen toe. De telemarketeer die het eerst met uw klant(en) communiceert, wordt immers de stem
van uw bedrijf.

Klantgerichte telemarketing

De telemarketeers worden door onze opdrachtgevers dan ook het visitekaartje van hun bedrijf genoemd. Om dat te bereiken worden de telemarketeers exclusief gekoppeld aan een opdracht-gever. Bij elk project wordt men getraind en goed geïnformeerd bij en in samenwerking met opdrachtgever, zodat uw suspects, prospects en klanten professioneel kunnen worden benaderd.

Een vast belteam voor telemarketing

De telemarketeers worden na hun basisopleiding stelselmatig opgeleid en getraind om te
werken voor 1 à 2 klanten waaraan zij gekoppeld worden. Al onze klanten hebben continu
hun eigen vaste belteam.

Gemotiveerde telemarketeers

Tele-Sales Direct doet uitsluitend een beroep op gemotiveerde telemarketeers, die over genoeg ervaring beschikken om op een correcte manier met uw (toekomstige) klanten te communiceren.

Onze telemarketeers zijn geen “robots”, die een vooraf ingestudeerd script afratelen. Zij weten voor wie ze werken en weten daardoor adequaat in te spelen op de reacties van hun gesprekspartner.

Onze telemarketing telemarketeers

Het zijn allemaal mensen die in vast dienstverband werken. Wij werken dus niet met mensen op afroep. De leeftijd van onze telemarketeers ligt gemiddeld boven de 30 jaar.
Willen wij de projecten die bij ons lopen naar behoren uitvoeren, dan moeten onze telemarketeers de ruimte krijgen om hun opdrachtgever, zijn activiteiten, zijn producten/diensten en zijn organisatie zodanig te leren kennen dat ze bij wijze van spreken interne medewerkers worden.

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op!
Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en bel of mail ons!

Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Bedrijf
Naam
Telefoonnummer
Email
Opmerkingen
Afspraak maken
Terugbellen