Vacatures

Wij zijn op zoek naar:

Projectmanager / Teamleider


Profiel Tele-Sales Direct BV:
Wij zijn een echt informeel no-nonsense familiebedrijf dat zich al ruim 20 jaar specialiseerd op het gebied van outbound business-to-business telemarketing. De core business is afsprakenplanning, agendabeheer, leadgeneration en lead opvolging, data-cleaning, relatiebeheer, ……kortom een grote diversiteit aan activiteiten. Elke dag werken er ruim 40 ervaren professionals om de klantrelaties zo goed mogelijk te bedienen en de gestelde targets en KPI’s te behalen. Door de diversiteit aan klanten (MKB+ tot aan Multinationals) en producten en diensten is geen dag hetzelfde en is er veel afwisseling en uitdaging om elke dag weer met een lach naar het werk te gaan. Wij staan bekend als een jong en dynamisch bedrijf waar men met veel enthousiasme en bevlogenheid werkt. 

Taken:
Wij zijn op zoek naar een ervaren Teamleider/ Projectmanager. De full-time functie is verdeeld in 2 aspecten namelijk,  Projectmanager en Teamleider.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk en in staat om meerdere projecten te beheren, hierdoor ben je ongeveer 1,5/2 dagen per week  met opdrachtgevers in gesprek (intern/extern) om het traject te analyseren en evalueren. Er wordt van je verwacht dat je een echte relatiebeheerder bent die klanten kan binden!

Als teamleider wordt er verwacht dat je op een commerciële wijze het team (telemarketeers en collega supervisors) aanstuurt. Van jou verwachten we dat je op een commerciële wijze het team aanstuurt. Je werkt resultaat gericht en gedreven om de afgesproken deadlines samen met je team te behalen. Hierin ben je in staat om medewerkers uit je team te coachen en ontwikkelen op vak inhoudelijkheid en commercialiteit. Je weet daarnaast je team uit te dagen en de talenten en persoonlijke ambities te ontdekken om de groei van het bedrijf te continueren. 

Functie-eisen: 
Minimaal in het bezit van een afgeronde MBO opleiding met daarbij HBO werk en denkniveau, daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring als teamleider en of projectmanager in een zeer resultaatgerichte, callcenteromgeving. Je hebt aantoonbare resultaten geboekt in je vorige functie als teamleider/ projectmanager die een positieve impact op zowel het team c.q. bedrijfsresultaat heeft gehad. De kerncompetenties die het talent typeren zijn: pro-activiteit, relatiebeheer, geen 9 tot 5 mentaliteit, motiveren, vertrouwen, oprecht, analytisch, probleemoplossend, stressbestendig, commercieel en een gedreven/ energieke persoonlijkheid.

Wat bieden wij?
Je krijgt een marktconform salaris. Er word van je verwacht dat je op een hoog niveau acteert en dat je daarbij niet schroomt je eigen inbreng te ventileren naar de directie. Hiervoor krijg je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Meer weten?
Bel dan snel 073 - 623 09 09 en vraag naar Remco Schotemeijer of stuur een e-mail met je CV en motivatie naar: pz@telesalesdirect.nl

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op!
Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en bel of mail ons!

Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Bedrijf
Naam
Telefoonnummer
Email
Opmerkingen
Afspraak maken
Terugbellen