Skip to main content
Onze diensten

Data verrijken en optimalisatie

Een vervuilde database heeft gevolgen voor de groei van een bedrijf

Contact ons voor meer info

Data cleaning journey

Wist je dat zo’n 40% van relatiegegevens jaarlijks verandert? Verhuizingen, nieuwe contactpersonen, functies en letterlijke contactgegevens: relatiegegevens zijn zo veranderlijk als het weer. Dit heeft grote gevolgen voor de groei van jouw business. Oude data is namelijk 1 van de key elementen voor een lage conversie.

Een schone, up-to-date database vormt de basis voor jouw marketing- en salesactiviteiten. Met onze expertise in databasebeheer en onze telefonische data cleaning services zorgen wij ervoor dat jouw relatiegegevens up-to-date zijn en blijven. Ook verrijken wij de data waar nodig.

Kijk ook eens bij onze dienst DataCare
Data verrijken & opschonen

Telefonisce data verrijken en opschonen helpen bedrijven om de kwaliteit en bruikbaarheid van hun gegevens te verbeteren.

Telefonische data verrijken

Dit proces houdt in dat extra informatie wordt toegevoegd aan bestaande klantgegevens via telefonische contacten. Het doel is om de dataset vollediger en waardevoller te maken.

Telefonische data opschonen

Dit proces richt zich op het verbeteren van de nauwkeurigheid en consistentie van gegevens door fouten te corrigeren en verouderde informatie op te schonen.

Telefonische data verrijking en data opschoning door TSD dragen bij aan het verhogen van de betrouwbaarheid, volledigheid en bruikbaarheid van klantgegevens, wat essentieel is voor succesvolle bedrijfsvoering en klantinteracties.

Telefonische data
verrijken en opschonen.

Bekijk onze diensten