Skip to main content
Onze diensten

Lead generatie

Van kwalificatie naar afspraak

Contact ons voor meer info
lead generatie lead journey lead kwalificatie

Transformeer jouw
lead journey

Wij bieden een revolutionaire full-service telemarketing oplossing die jouw lead journey zal transformeren. Ons team stelt gerichte vragen en analyseert antwoorden om leads te identificeren die de moeite waard zijn om na te streven. We presenteren alleen de beste leads die voldoen aan onze strikte criteria.

Onze gekwalificeerde leads genereren meer relevante verkoopafspraken en helpen nieuwe doelgroepen aan te boren. Onze agents weten wanneer ze moeten ingrijpen om verkoopkansen te vergroten. Van kwalificatie naar afspraak, wij ondersteunen jou met de gehele lead journey.

Lead kwalificatie

Telefonische lead kwalificatie is het proces waarbij potentiële klanten (leads) via de telefoon worden beoordeeld om te bepalen of ze voldoen aan bepaalde criteria die hen geschikt maken als gekwalificeerde verkoopkansen. TSD helpt bedrijven om hun verkoopinspanningen te richten op de meest veelbelovende leads en hun verkoopcycli te verkorten. Het doel is om efficiëntie te verhogen door tijd en middelen te richten op leads die het hoogste potentieel hebben om geconverteerd te worden naar kopende klanten.

TSD is specialist in hoogwaardig persoonlijk telefonisch contact.

Telefonische B2B lead generatie

Lead generatie

Telefonische lead generatie warmt jouw doelgroep op en levert kansrijke leads. TSD is gespecialiseerd in telefonische B2B leadgeneratie. Wij benaderen potentiële klanten met als doel interesse te wekken, waardevolle afspraken te genereren voor je accountmanagers, én je database te verrijken met contactgegevens en andere waardevolle en relevante informatie.

Complementair aan andere kanalen: Telefonische lead generatie kan effectief worden gecombineerd met andere marketingstrategieën, zoals e-mailcampagnes en contentmarketing, om leads op verschillende touchpoints te bereiken en te nurturen.

Ondanks de opkomst van digitale marketing, blijft telefonische lead generatie een waardevol instrument voor bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatieve leads en hoge conversieratio’s.

Genereren van bezoekafspraken

Verkopers horen niet op kantoor te zitten! Uit recent onderzoek is gebleken dat een accountmanager geen kantoortype is.

Jullie salesteam bestaat uit mensen die de vaardigheden bezitten om tijdens een face-to-face gesprek opdrachten binnen te halen. Daar zijn ze goed in en dat doen ze graag. Het maken van bezoekafspraken -oftewel agendaplanning- is in veel gevallen een ander verhaal. Dat wordt vaak als lastig, eng en vervelend ervaren. En het is nog tijdrovend ook!

De verkoop buitendienst moet -zoals de naam het al zegt- buiten zijn. Veel verkopers besteden dure verkooptijd aan het telefonisch afspraken maken en zitten dan dus niet aan tafel met jullie (toekomstige) klant. Dit tijdrovende en lastige acquisitiewerk neemt TSD dan ook graag over. Wij zorgen voor een volle agenda met uitdagende afspraken.

Onze specialisten scoren afspraken, jullie accountmanagers scoren opdrachten.

Ook kan TSD de door jullie zelf gegenereerde sales leads opvolgen.
Zoals leads afkomstig van ingezonden websiteformulieren, downloads van whitepapers, deelname aan webinars, bezoekers van beurzen, sample aanvragen, inschrijvingen voor nieuwsbrieven, of interacties via sociale media.

Telefonische afsprakenplanning – maken van  bezoekafspraken

Bekijk onze diensten