Skip to main content
Onze diensten

Lead opvolging

Hoe langer je wacht met opvolgen,
hoe minder groot de kans op succes.

Contact ons voor meer info

Lead opvolging in specifieke branches

Wij zijn gespecialiseerd in lead opvolging, of het nu gaat om een (online) campagne, (beurs)leads, mailings, samples, offertes of promoties. Wij begrijpen namelijk dat er niet altijd genoeg tijd in een dag zit om leads op te volgen. Geen zorgen dus, wij zijn hier om je te helpen. We werken met ervaren agents die jouw leads professioneel benaderen en zorgen dat ze geïnformeerd en geïnteresseerd blijven.

Met onze hulp hoef je je geen zorgen meer te maken over gemiste klanten of kansen. Ons succes? De persoonlijke touch met de juiste timing.

Ook is TSD gespecialiseerd in het telefonisch genereren van kwalitatieve leads met hoge conversieratio’s.

Telefonische opvolging van offertes is een cruciaal onderdeel van het verkoopproces. Worden jouw offertes adequaat opgevolgd…?

Offertes worden verstuurd met het doel een opdracht binnen te halen. Eén van de grootste oorzaken van het niet doorgaan van opdrachten is het niet (tijdig) professioneel opvolgen van offertes. Het is zaak om het maximale rendement te halen uit jouw offertes. Actieve telefonische opvolging verhoogt de scoringskans. Het doel van deze lead opvolging is om te zorgen dat de klant de offerte heeft ontvangen en begrepen, eventuele vragen te beantwoorden, bezwaren te bespreken en de klant aan te moedigen om een beslissing te nemen over de aangeboden producten of diensten.

TSD verhoogt het rendement van jouw offertes! Bij ons vind je ervaren commerciële TeleProfs die in staat zijn om telefonisch offertes op te volgen, te beheren en te onderhouden.

Opvolging, beheer & onderhoud offertes

Telefonische opvolging sales leads

Bij de lead opvolging van (online) sales leads neemt TSD telefonisch contact op met potentiële klanten (leads) die interesse hebben getoond in een product of dienst. Deze leads kunnen afkomstig zijn van verschillende bronnen zoals websiteformulieren, downloads van whitepapers, deelname aan webinars of beurzen, aavragen van samples, inschrijvingen voor nieuwsbrieven, of interacties via sociale media. Het doel van deze lead opvolging is om de leads te kwalificeren, vragen te beantwoorden, bezwaren weg te nemen en hen door het verkooptraject te begeleiden. TSD helpt bedrijven om de conversieratio te verhogen, relaties op te bouwen en de verkoopcyclus te versnellen.

Bekijk onze diensten