Skip to main content
Wij zijn TSD

Een start-up met 30 jaar ervaring

Wij zijn experts in outbound B2B telemarketing en wij zijn klaar om dit kanaal weer in een positief daglicht te zetten. Wij begrijpen de behoefte aan sociaal contact en daardoor ook de kracht van persoonlijke aandacht.

Tijd om een extra contactkanaal toe te voegen. Het kanaal dat wij bieden is persoonlijk, warm en open. Niet omdat we mensen bellen, maar vooral omdat we mensen horen. Call us human!

Neem contact met ons op

Onze visie.

Wij willen bedrijven een extra contactkanaal bieden waarbij de focus ligt op de menselijke basisbehoefte aan persoonlijk contact. Aan het einde van de dag zijn we namelijk allemaal mensen.

Dat is onze visie. Wij begrijpen de behoefte aan sociaal contact en daardoor ook de kracht van persoonlijke aandacht. Wij geloven dat je zelfs met AI niet in de buurt komt van authentiek, menselijk contact. Nu niet, nooit niet”.

Wij zijn experts in ons vakgebied, maar nooit te specialistisch om te leren. Deze instelling hebben we van Ria, onze moeder, meegekregen. Het was ook Ria die ons de kneepjes van dit mooie vak heeft meegegeven. Het familiegevoel binnen ons bedrijf is dan ook niet gespeeld. Wij zijn familie.

Onze agents krijgen een interne opleiding, zodat ze over de juiste basiscompetenties beschikken. Daarna volgen ze stelselmatig trainingen om voor specifieke klanten en individuele projecten te kunnen werken.

Agents werken in een vast team en hebben een focus op 1 of 2 klanten. Zo hebben zij de ruimte om hun klanten door en door te leren kennen. Zij zijn tenslotte een verlengstuk van jou. We werken zonder digitale scripts. Dat haalt de authenticiteit eruit, volgens ons. En laat dat nu net onze USP zijn, samen met kwaliteit.
Onze agents zijn gemiddeld 35+, werken in vast dienstverband bij ons en zijn senior in ervaring. Geen studenten, geen uitzendkrachten.

Onze agents zijn ons visitekaartje. En die van jou!

Je zou haast denken dat we bij jouw bedrijf in dienst zijn!

Ons doel is om jouw bedrijf door en door te leren kennen. Alsof we er zelf werken. Door regelmatig overleg, meedenkend vermogen, flexibel en transparant samenwerken behouden we langdurige partnerships. Onze agents worden exclusief gekoppeld aan jou als klant. Bij ieder project worden de agents getraind en goed geïnformeerd, zodat jouw prospects en klanten professioneel kunnen worden benaderd.”

Onze journey tot vandaag